Intrekbare pergola

page-PERGOLA_RENOVAL_ALUMINIUM_TOITURE_RETRACTABLE-1-OK

Uitschuifbare pergola

Wie droomt er niet van een dak dat naar wens inschuift? Dit is wat een uitschuifbare pergola biedt. Een uitschuifbare pergola is een pergola waarvan het dak of de stof zich terugtrekt om ruimte te maken voor de lucht en de zon.

1_orizzontale_modulo_990x518

Uitschuifbare pergola, uw beste keuze!

Voor een ideale en aanpasbare zonwering biedt ons team u intrekbare pergola’s van canvas die worden gekenmerkt door een hoge weerstand tegen weersveranderingen met een harmonieus en elegant ontwerp, vervaardigd met een canvas dak dat geheel of gedeeltelijk kan worden opgevouwen, afhankelijk van het comfort en het uitzicht. en een geweldig gevoel van frisheid om een ​​leuke tijd door te brengen met uw familie of vrienden.

3_orizzontale_940x540-3

Ontworpen volgens hetzelfde principe als een zonnedak voor auto’s, maakt onze pergola met intrekbaar dak ruimte en licht vrij voor 365 dagen comfort op uw terras.

2_orizzontale_940x540-3

Intrekbaar canvas

De uitschuifbare PVC afdekking met gebogen dwarsbalken beschermt zowel in de zomer als in het koelere seizoen uw terras of balkon, een hoekje van uw tuin of een plek net buiten uw voordeur.

Net als een bioklimatische pergola maakt de mobiele dakpergola natuurlijke ventilatie en intelligent schaduwbeheer mogelijk om in alle seizoenen van uw terras te genieten.

DutchBelgium